Interessant sessió la que, a càrrec de la dietista-nutricionista del CODNIB Blanca Díez, ens va oferir a la desena de col·legiats assistents ahir a les instal·lacions d'Eroski a Palma de Mallorca.
En la actualidad existen evidencias científicas convincentes de la relación entre patrones de alimentación ricos en grasas saturadas / trans, sal y azúcar con el aumento del riesgo de padecer Enfermedades Crónicas no Transmisible como la obesidad, el cáncer, la enfermedad cardiovascular y la diabetes.
Eroski, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries nacionals i internacionals, és una de les empreses pionera en la reformulació d'aliments. Són nombroses les iniciatives dutes a terme en altres països per diferents empreses i agrupacions empresarials. La indústria treballa per millorar el perfil nutricional dels aliments, a través de la reformulació per adequar-se així a les necessitats d'una gran part de la població que es vol cuidar.
La sesión organizada por el CODNIB y EROSKI tuvo lugar ayer y se presentó el gran impacto que puede suponer en la dieta la incorporación de alimentos reformulados en grasas saturadas / trans, sal y azúcar, como los de la gama SANNIA de Eroski.
Aquesta campanya d'informació sobre aliments reformulats s'emmarca en les relacions del CODNIB amb AEDN, ja que l'Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionista és una entitat que col·labora des de fa anys amb Eroski assessorant l'empresa de gran distribució en les iniciatives d'informació al consumidor i de promoció d'hàbits alimentaris saludables.
Si vols comprovar com afecta la teva dieta incloure aliments reformulats, consulta aquesta aplicació desenvolupada per AEDN i Eroski. et sorprendrà!