
Interessant sessió la que, a càrrec de la dietista-nutricionista del CODNIB Blanca Díez, ens va oferir a la desena de col·legiats assistents ahir a les instal·lacions d'Eroski a Palma de Mallorca.
En l'actualitat hi ha evidències científiques convincents de la relació entre patrons d'alimentació rics en greixos saturats/trans, sal i sucre amb l'augment del risc de patir Malalties Cròniques no Transmissible com l'obesitat, el càncer, la malaltia cardiovascular i la diabetis.
Eroski, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries nacionals i internacionals, és una de les empreses pionera en la reformulació d'aliments. Són nombroses les iniciatives dutes a terme en altres països per diferents empreses i agrupacions empresarials. La indústria treballa per millorar el perfil nutricional dels aliments, a través de la reformulació per adequar-se així a les necessitats d'una gran part de la població que es vol cuidar.
La sessió organitzada pel CODNIB i EROSKI va tenir lloc ahir i es va presentar el gran impacte que pot suposar a la dieta la incorporació d'aliments reformulats en greixos saturats/trans, sal i sucre, com els de la gamma SANNIA d'Eroski.
Aquesta campanya d'informació sobre aliments reformulats s'emmarca en les relacions del CODNIB amb AEDN, ja que l'Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionista és una entitat que col·labora des de fa anys amb Eroski assessorant l'empresa de gran distribució en les iniciatives d'informació al consumidor i de promoció d'hàbits alimentaris saludables.
Si vols comprovar com afecta la teva dieta incloure aliments reformulats, consulta aquesta aplicació desenvolupada per AEDN i Eroski. et sorprendrà!
