El Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears col·labora amb la Junta de Balears de l'AECC per sensibilitzar els professionals sanitaris i la societat en general, sobre la importància d'una alimentació adequada per a la nutrició dels pacients oncològics. Per a ells, s'han organitzat dues sessions divulgatives a la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears ia l'Escola d'Hostaleria de la UIB.
REAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE LES ILLES BALEARS
20 de setembre, 19.30 hores
Presenta Dr. Javier Cortés, President AECC Balears.
Hi intervenen:
- María Teresa Colomar, dietista-nutricionista de HUSE i Vicepresidenta del CODNIB.
- Josep Lluch, dietista-nutricionista. Programa pilot dassessorament nutricional a Menorca.
- Evelin Triay, psicooncòloga de l'AECC. Programa pilot assessorament nutricional a Menorca.
Torn obert de preguntes
ES PREGA CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA: baleares@aecc.es · 971 244 000
ESCOLA D'HOTELERIA DE LA UIB
Aula Mestre Tomeu Esteva. 25 de setembre, 17:30 hores

Programa
- Alimentació i càncer, a càrrec del Dr. Javier Cortés, President de lAECC Balears.
- Importància de la salut a la comunitat universitària, a càrrec del Dr. Antoni Aguiló, Vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB.
- Desmuntant mites sobre l'alimentació del pacient oncològic, a càrrec de Lara Prohens, dietista-nutricionista del CODNIB.
- Showcooking, a càrrec de Koldo Royo, president de l'ASCAIB.
AFORAMENT MODERAT. INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA:
baleares@aecc.es · 971 244 000

