|
|
|
Estimades col·legiades i col·legiats,
Com a dietistes-nutricionistes, la nostra prioritat són les persones, els pacients. És per això que són especialment importants convenis com el que acabem d'establir des del Consell General amb l'Associació Espanyola amb l'Osteoporosi i l'Artrosi, per ajudar a promoure entre els afectats per aquestes malalties una alimentació saludable per contribuir a millorar la qualitat de vida.
Us recomano fer una ullada al Manifest a favor de la Salut Osteoarticular i de prevenir l'Obesitat a què ens hem adherit, molt necessari!
#LaProfessióLaFemTots #DietÈtica
Ànima Palau Ferré Presidenta Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes
|
|
|
|
|
|
|
|
Nou conveni de col·laboració amb AECOSAR i OAFI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reunió de presidents d'EFAD
|
|
|
Dilluns 3 de juliol es va celebrar la reunió de presidents de l'EFAD, prèvia a la celebració del 14è Congrés i l'Assemblea d'octubre.
Per part d'Espanya, hi va ser present Alma Palau, presidenta del CGCODN, institució que representa les i els dieetistes-nutricionistes del nostre país en aquest organisme europeu.
A la reunió, es va parlar de l'impacte que la Declaració de Budapest ha tingut als països membre, i de com s'està abordant la sostenibilitat alimentària a cadascun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volum 27 nº2
Inclou, entre d'altres, els articles següents:
- Alimentació i símptomes depressius en adults grans
- Adherència a dieta mediterrània i Comportament Alimentari i Família Emocional en dones joves
- Prevalença de factors de risc cardiovascular en població universitària
- Perfil d'egrés del Nutricionista a Xile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Resultats de l'avaluació final del compliment dels acords del Pla de col·laboració per a la millora de la composició dels aliments i begudes i altres mesures 2020. Estudi de composició dels aliments i begudes dels sectors de fabricació i distribució i anàlisi de les ofertes de menús i productes alimentaris en centres i establiments de restauració i distribució automàtica el 2021. Publicat per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN).
|
|
|
|
|
|
|
|
Avaluació i tractament nutricional en desordres de tracte gastrointestinal i desordres metabòlics
|
|
|
Tercer curs de la certificació internacional en Estandardització en el procés de cura nutricional Del 10 de juliol al 18 de setembre Sol·licitada acreditació per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
Entrevista motivacional a la pràctica clínico-nutricional
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica
Data d'inici: 29 d'agost Durada: 4 mesos (126 hores càtedra) Objectiu: proporcionar les eines necessàries de comunicació amb els teus pacients, perquè en acabar-ho aprenguis a promoure'n l'adherència assegurada al tractament dietètic. Acreditat amb 9 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
|
Estratègies de coaching per a nutricionistes
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data d'inici: 12 de setembre Durada: 3 mesos (90 hores càtedra) Objectiu: aconseguir que els pacients es comprometin amb un canvi en el seu estil de vida, abandonar el rol d'expert i incorporar-hi un enfocament més col·laboratiu i d'acompanyament del pacient. Sol·licita una beca de 100€ per fer aquest curs.
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
Cuina vegetariana (plant based) per a la consulta dietètica
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data d'inici: 13 de setembre Durada: 3 mesos (72hores càtedra) Objectiu: aprendre a cuinar receptes i plats que podràs planificar de forma posterior als menús de dietes vegetarianes i podràs acompanyar i educar els teus pacients i clients vegetarians, vegans o flexitarians. Acreditat amb 10,83 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
Nutrició i planificació dietètica per a futbolistes
|
|
|
Trobada amb l'expert organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data: 15 de setembre de 16 a 18.30h Objectiu: aprofundir en la nutrició i dietètica del futbol professional per poder desenvolupar la feina amb la major excel·lència i atenció sanitària a la població esportista Acreditat amb 0,30 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
|
I Workshop de
alimentació en persones grans
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data: 23 de novembre, de 15 a 17.30h
Lloc: Barcelona
*Acreditat amb 0,40 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
*Preu reduït per als inscrits al Congrés AND
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
IV Workshop de
alimentació infantil
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data: 23 de novembre, de 15 a 17.30h
Lloc: Barcelona
*Acreditat amb 0,40 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
*Preu reduït per als inscrits al Congrés AND
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
II Workshop TCA: Trastorn per atraca
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data: 23 de novembre, de 18 a 20.30h
Lloc: Barcelona
*Acreditat amb 0,40 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
*Preu reduït per als inscrits al Congrés AND
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
|
VI Workshop informació al consumidor en productes alimentaris
|
|
|
Organitzat per l'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica Data: 23 de novembre, de 18 a 20.30h
Lloc: Barcelona
*Acreditat amb 0,40 crèdits per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.
*Preu reduït per als inscrits al Congrés AND
Inscripció AQUÍ
|
|
|
|
|
|
Juliol 23 Revista Consumer Un estiu de llegums. Amb Alba Santaliestra, secretària del CGCODN i presidenta de CPDNA
05/07/23 La Raó El gaspatxo és un bon aliat per no engreixar-se a l'estiu? Amb María González, presidenta i vocal de Codinugal
04/07/23 Revista Mia L'OMS estudia com a potencial cancerigen l'aspartam, un edulcorant present a múltiples productes del mercat. Referència a l'anàlisi del CGCODN i l'Acadèmia sobre l'informe de l'ús d'edulcorants de l'OMS.
04/07/23 Públic Quina és la millor fruita per menjar a l'estiu? Amb Luis Frechoso, president de CODINUPA
03/07/23 La Tercera Polèmica després d'informe de l'OMS per aspartam: això diuen els nutricionistes de l'endolcidor. Referència a l'anàlisi del CGCODN i l'Acadèmia sobre l'informe de l'ús d'edulcorants de l'OMS.
01/07/23 El Debat La llista d'aliments que contenen aspartam, que pot ser declarat potencialment cancerigen per l'OMS
01/07/23 ELLE Sandía: més que fresca, fresquíssima. Amb Manuel Moñino, vicepresident 2n del CGCODN i president de CODNIB
30/06/23 Cadena SER Quins productes porten aspartam, l'edulcorant que l'OMS estudia com a potencial cancerigen. Referència a l'anàlisi del CGCODN i l'Acadèmia sobre l'informe de l'ús d'edulcorants de l'OMS.
28/06/23 Qcom Triptòfan, mossegades de felicitat. Amb Luis Frechoso, president de CODINUPA
|
|
|
|
|
Segueix-nos a les xarxes!
|
|
|
|
|
PROPERS CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS
|
|
|
|
|
|
Congressos en què el CGCODN forma part, o d'entitats de les quals el CGCODN és membre:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Congressos o jornades que el CGCODN recolza:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes
C/Colón, 10-13, 46004, València
|
|
|
|
|
You've received this email because you've subscribed to our newsletter.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|