Informació actualitzada al juliol de 2025
JUNTA DE GOVERN 2024
President | Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat del País Basc. Especialista en Comunicació de Ciències de la Salut i Alimentació Humana per la Universitat de les Illes Balears. Consultor sènior en salut pública i nutrició comunitària. ORCID 0000-0003-1230-8013. Coordinador de proyectos del Colegio Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Illes Balears y presidente del Consejo General de Colegios Oficiales de Dietistas-Nutricionistas. Miembro de honor de la Academia Española de Nutrición y Dietética y miembro de su Centro de Analisis de la Evidencia Científica. Es Investigador adscrito a CIBEROBN del Instituto de Salud Carlos III para los estudios PREDIMED y PREDIMED PLUS. Coordinador del Grupo de Salud Pública de la Red Europea de Dietistas Especialistas de la Federación Europea de Asociaciones de Dietistas EFAD (2016-2022), miembro de su Comisión Ejecutiva desde octubre de 2019 y coordinador del Comité de EFAD para el Codex Alimentarius. Además, preside y coordina el Comité Científico de la Asociación para la promoción de frutas y hortalizas “5 al día” y es coordinador de AIAM5 – Alianza Global de Promoción al Consumo de Frutas y Hortalizas “5 al día”. Formó parte de los equipos galardonados con los Premios NAOS 2009 y 2007 a la Iniciativa Empresarial e Investigación Aplicada, respectivamente. | |
Vicepresidenta | Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Rovira i Virgili el 2008. Especialista universitari en seguretat, qualitat i higiene alimentària a Col·lectivitats. Tutora d'alumnes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica. Formació avançada en lactància materna. Dietista-Nutricionista exercent al Servei d'Alimentació Hospitalària de l'Hospital Mateu Orfila de Menorca des de 2008. Tallers i cursos de divulgació i formació sobre alimentació dirigits a població general. Experiència avançada en lactància materna, lactància en múltiples i anquiloglosia i les seues implicacions en la lactància materna. | |
Secretària | Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica al Centre d´Ensenyament Superior a Nutrició i Dietètica (CESNID), centre adscrit a la Universitat de Barcelona. Màster en Educació Nutricional (Universitat Pública Rey Juan Carlos) i Postgrau en Obesitat i Trastorns de la conducta alimentària (Universitat Autònoma de Barcelona). Des de 2009 desenvolupa la seva activitat professional com a Dietista-Nutricionista a diversos centres i dóna tallers de divulgació sobre alimentació dirigits a població general. Col·labora amb l'AECC oferint assessorament nutricional, tallers i elaboració de dietes a consulta per a pacients durant i després del tractament de càncer. A més, des de 2021 participa a l'estudi PREDIMED-PLUS a l'Hospital Universitari Son Espases. | |
Tresorera | Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica | |
Vice-Secretària | Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Autònoma de Madrid el 2007. Experta en Nutrició Pedriàtica per la Universitat de Cadis. Especialista en Nutrició a l'Embaràs i Salut Hormonal Femenina. Màster en Lactància Materna per la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Compte amb àmplia experiència en el maneig del sobrepès i l'obesitat, així com en reeducació alimentària. Imparteix sessions i tallers de divulgació i d'educació nutricional a nens i adults a diversos centres i empreses. Intervé de manera periòdica en programes de ràdio de Cadena Ser-Ràdio Mallorca i IB3 Ràdio. Dietista-Nutricionista en formació constant i dedicada a la nutrició personalitzada a l'àmbit de la consulta privada. | |
Vocal Eivissa | Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica al Centre d´Ensenyament Superior a Nutrició i Dietètica (CESNID), centre adscrit a la Universitat de Barcelona. Formació continuada acreditada en diverses àrees de la nutrició i dietètica. Exerceix com a dietista-nutricionista al servei de restauració hospitalària de l'Hospital Can Misses d'Eivissa des del 2009, servei del qual durant 5 anys va ser responsable de la seva gestió juntament amb el de l'Hospital de Formentera. Durant 2 anys exercint com a responsable de Qualitat del servei. A l'àmbit privat, exerceix des de 2018 com a dietista-nutricionista al centre Nutricentre d'Eivissa on aplica la seva alta experiència en tractaments nutricionals personalitzats i individualitzats i en reeducació d'hàbits alimentaris. | |
| Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. Formació continuada acreditada en diverses àrees de la nutrició i dietètica, entre elles trastorns metabòlics i introducció alimentària a lactants. Desde 2016 desarrolla su actividad profesional como dietista-nutricionista en el centro sanitario “Nutrybo” de Menorca donde aplica su experiencia en el proceso de cuidado nutricional individualizado y en reeducación de hábitos alimentarios. | |
| Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat d'Alacant. Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària per la Universitat de València. Des del 2006 exerceix la professió en diferents àmbits; restauració col·lectiva a l'hospital, centres educatius i centres sociosanitaris. Durant gairebé deu anys, combinant consulta dieteticonutricional com a formació als alumnes del grau de NHD de la Universitat de València en dietoteràpia i pràcticum de nutrició clínica, així com co-tutorització de treballs fi de grau i treballs fi de màster. Actualment exercint com a DN en centres sociosanitaris de forma assistencial juntament amb control de qualitat i seguretat alimentària. | |
Vocal Mallorca | “Diplomada en Nutrición Humana y Dietética por la Universidad Autónoma de Madrid. Máster en Trastornos de Conducta Alimentaria y Obesidad por la Universidad de Cádiz. Formación continuada en diversas áreas de nutrición y dietética, entre ellas Salud Hormonal en la Mujer” Desde 2007 ejerzo como Dietista-Nutricionista y directora del centro de nutrición y dietética NUTRICENTRE en Ibiza. Actualmente ejerzo también de D-N para el Grupo Policlínica en consulta privada y elaborando los menús del centro hospitalario. Colaboro con AEMIF (Asociación de esclerosis múltiple de Ibiza y Formentera) en el asesoramiento nutricional de sus usuarios. Amplia experiencia en la elaboración de menús escolares y para otras colectividades como residencias de ancianos, centros de día, empresas laborales… Este último año he realizado diversas formaciones en nutrición para el personal sanitario de atención primaria del IBSALUT, así como actividades divulgativas para clubs deportivos, centros escolares, etc. | |
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.