| Seguim avançant en la preparació de la tercera edició del Fòrum Nacional d'Alimentació Responsable, que celebrarem el 19 d'octubre de 16 a 19 horas en formato en línia. Seran tres webinars amb experts, de 45 minuts de durada, en què tractarem: - De l'hort a taula: per què escollir una alimentació de proximitat? Lagricultura i els professionals de lalimentació al servei de lalimentació saludable i sostenible.
- Cap a un patró d'alimentació sostenible: la responsabilitat del dn i les institucions. El paper de ladministració pública i les grans institucions en la dieta planetària.
- Com educar des de la infància en una alimentació saludable. Leducació, la pedagogia, la sensibilització i la inspiració en el context de lalimentació saludable i la sostenibilitat.
Ponents confirmats: - Laura Fernández: EUFIC
- Vicente Diumenge: CEMAS
- Liesel Carlsson: ICDA
- Manuel Moñino: EFAD
- Virginia Caballero: CERAI
- Josep Bernabeu: UA
- Paola Hernández: MENSA CÍVICA
- Francisco Ferrer: FLUIE
- Pilar Esquer: HABITS
- José María Álvarez-Coque: UPV
- Regina Monsalve: COITACV
- Jonathan Hernández: GE-RESCO
Molt aviat obrirem les inscripcions, estigueu atents a la web del Fòrum, www.alimentarbien.com, y a las redes sociales del Consejo! |