X

I Congrés de Cuina, Essència i Valors_Pamplona

Té entre els objectius principals discutir sobre l'essència de la cuina i els seus valors, analitzar la cuina de tota la vida, posar en alça la cuina com a element que permet transcendir la persona i que configura la cultura alimentària, la història i el caràcter dels habitants d'un país.

També, es pretén oferir recursos per a la cuina, gastronomia, salut, seguretat alimentària, nutrició saludable, dietètica aplicada, agricultura domèstica,slow-food, alimentació sostenible i presentació de nous aliments, així com recuperar aliments propis de la nostra història gastronòmica.

Per primera vegada, un certamen de cuina tradicional que pretén ser amè, proper i sobretot divulgatiu.

Cuin-ART vol arribar al cor dels ciutadans, famílies, quadrilles d'amics, societats gastronòmiques, dietistes-nutricionistes, professionals de la salut, periodistes, gastrònoms i seguidors de una cuina pròpia de la saviesa dels nostres ancestres, molt saborosa, amb ànima, sentiment i història i que promou la salut.

Accedeix al programa aquí. 

Tots els detalls de la inscripció aquí

Categories: Activitats_
Administrator: