TÍTOL: ENTORN WEB 2.0 PER A LA COMUNICACIÓ EN NUTRICIÓ DELS JOVES D'ILLES BALEARS
El nou Punt d'Atenció en Salut (PAS-Direcció General de Joventut) obre una nova etapa a l'educació per a la salut dels joves de les Illes Balears. L'àrea d'alimentació és dinamitzada pel Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears. Una de les eines utilitzades és lentorn web 2.0 per a la comunicació bidireccional amb els joves. Descarregar.
“Millora del perfil nutricional als productes alimentaris”.
Mesa Redonda. Seguridad alimentaria: Un concepto integral enfocado al consumidor. Moderador(es): Rosa Mª Ortega Anta y Antonio Villarino
Otras Ponencias de la sesión: “Evolución y nuevas perspectivas de la seguridad alimentaria y nutrición en Europa”. Andreu Palou / “Reflexiones sobre el reglamento de alegaciones nutricionales y propiedades saludables”. Ana Mª Toncoso. Descarregar.
TÍTULO: EL HOSPITAL JOAN MARCH PARTICIPA EN EL PROYECTO EUROPEO FOOD PRO-FIT PARA PREVENIR LA OBESIDAD Y MEJORAR EL ESTADO DE SALUD DE LA POBLACIÓN BALEAR.
L'Hospital Joan March (104 llits i 27 dies d'estada mitjana) forma part del complex hospitalari de Mallorca gestionat per l'empresa pública sanitària GESMA. Des de juliol de 2008 participa al projecte europeu FOOD PRO-FIT, que lidera la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears, i del qual CODNIB és soci col·laborador. http://foodprofit.org/leader-partner.html. Descargar