| 1. Seguretat del pacient: en seguir procediments estàndard, es minimitzen els errors i s'augmenta la seguretat del pacient. 2. Qualitat de latenció: proporciona una atenció nutricional més consistent i d'alta qualitat. 3. Eficiència: millora l'eficiència operativa en reduir la variabilitat i augmentar la predictibilitat dels resultats. 4. Formació: facilita la capacitació i el desenvolupament continu de les i els dietistes-nutricionistes en proporcionar directrius clares. 5. Auditoria i millora contínua: permet un seguiment i avaluació més precisos dels resultats. 6. Reconeixement professional: demostra un ferm compromís amb l'excel·lència i la qualitat, cosa que és altament valorada pels professionals de la medicina. 7. Transparència i confiança pública: els processos estandarditzats augmenten la confiança pública. 8. Visibilitat mediàtica i acadèmica: els estàndards documentats poden servir com a models per a estudis. 9. Premis i certificacions: pot portar a reconeixements i certificacions de prestigi. 10. Atracció de talent: un entorn de treball estandarditzat i d'alta qualitat atrau nous talents. |