
Ja a la venda Calendari solidari 2022 a benefici de l'AECC Balears, a les seves seus Palma, Campos, Inca, Eivissa, Ciutadella i Maó, i els esdeveniments que l'entitat celebri als mesos d'octubre, novembre i desembre.
El calendari inclou consell i receptes extrets de la “Guia nutricional per a pacients oncològics i receptes”elaborada per la Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l'Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB) i el Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears (CODNIB).
Receptes seleccionades:
- Gener | Coca de quart mallorquí amb gerds, de Joan Cuart.
- Febrer | Ratlla a la menorquina, de Dani Florit.
- Març | Bacallà amb cigrons i espinacs, de Luis Aznar.
- Abril | Panada de molls, de Santi Taura.
- Maig | Braç de gitano d'albergínies i patata, de Patrick James.
- Juny | Seitons cruixents amb alfàbrega i maionesa de llimona, de Marga Coll.
- Juliol | Quinoa amb verdures, de José Cortés.
- agost | Tumbet de verdures amb ou, de Paquita Seguí Roselló.
- Setembre | Crunch wrap suprem amb sofregit de tomàquet al cafè i préssec, de Koldo Royo.
- Octubre | Salmó amb salsa de fenogrec i bròquil, de Sebastià Grimalt.
- Novembre | Tartaleta de fruits vermells, de Victòria Frontera.
- Desembre | Pintada amb olives negres i albercocs, de Tomeu Caldentey.
El receptari complet és un exemple que una nutrició adequada pot ser equivalent a una cuina saludable, saborosa i atractiva. Totes les receptes es poden consultar també de forma online a http://ascaib.com/recetas/
