| Estimades col·legiades i col·legiats, Un any més torna el Presa Con-Ciència per donar a conèixer en profunditat el Consell General i L'Acadèmia, així com totes les iniciatives i membres que ens importen i afecten com a Dietistes-Nutricionistes. Coneix de primera mà RedNuBE, RENHyD, Redinut, EFAD, ICDA, AIBAN, CIENUT, el Pla de formació continuada, els grups d'especialització, etc. Ànima Palau Ferré Presidenta Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes | | | | Presa CONSCIÈNCIA 2021 L'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica juntament amb el Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes organitzen el proper 20 de abril de 16.30 a 18.00 h el seminari web gratuït “Presa CONSCIÈNCIA“, con el fin de presentar las novedades en torno al ejercicio de la profesión de dietista-nutricionista desde una perspectiva nacional e internacional. Dirigit a estudiants del grau de Nutrició Humana i Dietètica, especialment de darrer curs, així com a dietistes-nutricionistes col·legiats o associats, a lo largo del webinar se presentarán los diferentes servicios profesionales, académicos y científicos como distintivo de calidad en el ejercicio de la Nutrición Humana y la Dietética basada en la evidencia y en la deontología profesional. Hi participaran, entre d'altres, representants del Consell, l'Acadèmia, d'organismes internacionals com EFAD o ICDA, així com del RediNut o RedNubE. | | | | El Congreso Internacional de Nutrición abre plazo para el envío de abstracts sobre nutrició i covid-19 La organización del Congreso Internacional de Nutrición 2021 (ICD), que se celebrará el próximo mes de septiembre, ha abierto plazo del 1 al 20 de abril para el envío de abstracts sobre una temática de nueva incorporación que se abordará en él: nutrición en tiempos de covid-19. Tota la informació al respecte podeu trobar-la a la web del Congrés. | | | | Ocupació pública: previstes 3 places per a dietista-nutricionista al Servei de Salut de les Illes Balears El Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va aprovar, dins l'oferta d'ocupació pública per al 2019 del personal estatutari dependent del Servei de Salut de les Illes Balears, la provisió de 3 places de torn lliure per a dietista-nutricionista. El concurso-oposición todavía está pendiente de ser convocado. Toda la información publicada hasta la fecha, así como las sucesivas actualizaciones que se produzcan, se puede consultar en el apartado “Oferta pública” de la web del Consejo. | | | | Curs de Sistemes d'Intercanvi® per a la Confecció de dietes i Planificació de Menús Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General - Inici: 13 d'abril
- Durada: 13 setmanes (78 hores càtedra)
- Objectius: El Sistemes d'Intercanvi d'aliments fa molts anys que s'aplica a diferents països com a eina per a la planificació de dieta i menús en diferents situacions fisiològiques i patològiques ja que faciliten l'elaboració dels menús i l'elecció d'aliments pels pacients/clients. Amb aquest curs aprendràs a dissenyar dietes i menús de manera ràpida i amb elevada precisió nutricional.
- Crèdits de formació continuada: 11,7 CFCPS
- Més informació i inscripcions AQUI
| | | | Curs d'Actualització en Interacció fàrmac-nutrient Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General - Inici: 26 d'abril
- Duración: 10 semanas (72 horas cátedra)
- Objetivos: establecer pautas nutricionales adecuadas para los pacientes medicados; conocer las interacciones más importantes entre alimentos y medicamentos; mejorar la efectividad del tratamiento farmacéutico de tus pacientes así como la calidad y la seguridad del servicio de nutrición; personalizar al máximo la planificación dietética de los pacientes.
- Crèdits de formació continuada: 7,99 CFCPS
- Més informació i inscripcions AQUI
| | | TrobadaTractament dieteticonutricional individual i grupal a TCA: mesures necessàries davant els trastorns alimentaris Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General - Data: 27 d'abril de 17 a 19h
- Experta: Xandra Romero, d-n clínico, coordinadora del departamento de nutrición e investigación del Hospital de Día de TCA IMQ-AMSA de Bilbao
- Objetivos: los Trastornos de la Conducta Alimentaria (TCA) son un problema emergente que requiere un abordaje precoz dada la importante repercusión que tienen sobre el desarrollo psicológico, de la personalidad y sobre el organismo con riesgo grave para la salud mental y física. Las especiales características de estos trastornos hacen indispensable un enfoque altamente especializado de su tratamiento y, dado que pueden inducir graves repercusiones nutricionales que se relacionan con mortalidad, el control y la resolución de estas complicaciones han de ser resueltas por especialistas preparados para su manejo.
- Inscripcions obertes fins el 19 d'abril AQUI
| | | | El CGCODN als mitjans 29/03/21 DKV Vull Cuidar-me. Com ordenar els aliments a la nevera? Con Alma Palau, presidenta CGCODN. 25/03/21 La Raó. La fatiga pandèmica dispara la ingesta de sucres i greixos. Amb Mónica Pérez, presidenta AEXDN. 24/03/21 Maleïda.es Una persona al·lèrgica a l'ou pot menjar carn de pollastre o gallina? Amb Ramon de Cangas, assessor del Consell d'Experts del CGCODN i l'Acadèmia. 22/03/21 DKV Vull Cuidar-meQuins riscos té el dejuni intermitent? Amb Eva Pérez Gentico, presidenta CODINULAR. 18/03/21 Maleïda.es No, no tots els aliments amb calories similars s'engreixen de la mateixa manera. Amb María González, presidenta CODINUGAL. Segueix-nos! Twitter @aedinforma @CGCODN_Oficial Facebook @CGCODNoficial @AcadèmiaEspanoladeNutricionyDietetica Instagram @cgcodn_oficial @academia_nutricion | | | | Segueix atentament les novetats sobre els propers Congressos | | | | |