X

BUTLLETÍ INFORMATIU CGCODN – Març 2021 (1a quinzena)

Estimades col·legiades i col·legiats,

És una gran alegria veure que es convoca, per fi, el concurs-oposició per cobrir places públiques de Dietistes-Nutricionistes, a la Comunitat Valenciana.

Per aquest motiu, a la web del Consell General, s'ha creat una nova secció anomenada Oferta Pública on s'informarà puntualment d'aquesta i altres convocatòries que sorgeixin a Espanya. 

A les i els valencians, ia totes i tots els espanyols, us desitjo un feliç dia de Sant Josep! 

Ànima Palau Ferré
Presidenta
Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes

Convocatòria de concurs oposició per a la provisió de vacants de DN a la sanitat pública de la Comunitat Valenciana

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica amb data 15 de març de 2021 la Resolució de 4 de març de 2021, de la Directora General de Recursos Humans, per la qual es convoca concurs oposició per a la provisió de vacants de dietista-nutricionista, gestionades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El termini de presentació de sol·licituds sestableix del 16 de març al 16 dabril.

La información está recogida en el apartado “Oferta pública” de la web del Consejo.

Accedeix a la resolució

Dues noves adhesions de l'EFAD

Diversos representants d'EFAD van participar el passat 25 de febrer al 1er Diàleg Independent de Sistemes Alimentaris, organitzat per la FAO i el Consell Europeu d´Informació Alimentària. 

Aquesta trobada va subratllar la necessitat urgent de combatre tota forma de malnutrició i també la degradació ambiental mitjançant l‟adopció d‟hàbits més saludables i sostenibles. Els resultats del diàleg s'enviaran al Secretariat de l'ONU com a aportació per al Congrés de Sistemes Alimentaris que properament celebrarà aquest organisme. 

D'altra banda, EFAD és nou membre com a observador del Còdex Alimentari, un organisme intergovernamental integrat per la FAO i la OMS junto a 188 países miembros, que persigue unos estándares alimentarios internacionales, la protección de la salud de los consumidores y la garantía de prácticas de comercio justo.

L'Acadèmia llança el programa oficial de Formació 2021

Ya está disponible para su consulta el programa oficial de Formación Acreditada de la Academia Española de Nutrición y Dietética. 

Aquest catàleg inclou cursos, webinars, trobades amb experts i workshops que s'impartiran al llarg de tot el 2021 de la mà de reconeguts experts.

A més, si sou membres de l'Acadèmia podeu sol·licitar una beca “Solo Nutrición y Dietética”.

#Academitza't i uneix-te a la #nutricióconevidència!

Curs avançat en Nutrició per a l'optimització de la composició corporal a esportistes i població general
Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General

  • Inici: 9 d'abril
  • Durada: 4 mesos (92 hores càtedra)
  • Objetivos: Esta capacitación le dará las herramientas necesarias para poder identificar, planificar y aplicar la/s estrategias nutricionales idóneas, para producir la pérdida de masa grasa y/o la ganancia de masa muscular en forma integrada con el entrenamiento, cuidando la salud y maximizando el rendimiento físico y cognitivo del deportista.
  • Crèdits de formació continuada: 8,39 CFCPS
  • Informació i inscripcions AQUI

Curs de Sistemes d'Intercanvi® per a la Confecció de dietes i Planificació de Menús
Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General

  • Inici: 13 d'abril
  • Durada: 13 setmanes (78 hores càtedra)
  • Objectius: El Sistemes d'Intercanvi d'aliments fa molts anys que s'aplica a diferents països com a eina per a la planificació de dieta i menús en diferents situacions fisiològiques i patològiques ja que faciliten l'elaboració dels menús i l'elecció d'aliments pels pacients/clients. Amb aquest curs aprendràs a dissenyar dietes i menús de manera ràpida i amb elevada precisió nutricional.
  • Crèdits de formació continuada: 11,7 CFCPS
  • Més informació i inscripcions  AQUI

El CGCODN als mitjans 

11/03/21 La Raó Així és la carn de laboratori en què Espanya és pionera a nivell mundial. Amb Alba Santaliestra, secretària CGCODN. 

11/03/21 Cuida't Plus. Crema de cacauet: per què l'hauries d'incloure a la teva dieta. Amb Mónica Pérez, presidenta AEXDN.

11/03/21 Buscandoresposades.comQuè és i com interpretar el polèmic sistema d'etiquetatge de colors per menjar més sa. Amb Manuel Moñino, vicepresident 2n CGCODN i president CODNIB. 

10/03/21 DKV Vull Cuidar-me. Suplements alimentaris per a nens. Amb Mónica Herrero, vicepresidenta CDNPA. 

04/03/21 El Forcat – ESRadio ValenciaDia Mundial de l'Obesitat. Entrevista a Alma Palau, presidenta CGCODN. 

04/03/21 Les Notícies del Matí – ÀpuntDia Mundial de l'Obesitat. Entrevista a Alma Palau, presidenta CGCODN. 

04/03/21 ElBoletin.com NutriScore: ultraprocessats en verd i oli d'oliva en groc. Amb Manuel Moñino, vicepresident 2n CGCODN i president CODNIB. 

03/03/21 Infolliure Llums i ombres de NutriScore, l'etiquetatge que divideix els nutricionistes i que Consumo està decidit a posar en marxa aquest any. Con Alma Palau, presidenta CGCODN. 

03/03/21 Maleïda.es Entrenar en ayunas, ¿es malo? Amb Alba Velázquez, vicepresidenta CODINULAR.

Segueix-nos!

Twitter
@aedinforma
@CGCODN_Oficial
Facebook
@CGCODNoficial
@AcadèmiaEspanoladeNutricionyDietetica
Instagram
@cgcodn_oficial
@academia_nutricion

Segueix atentament les novetats sobre els propers Congressos

Administrator:
Related Post