| Estimades col·legiades i col·legiats, Estrenem 2022 amb noves places públiques per a Dietistes-Nutricionistes i amb un pla de Formació consolidat i amb moltes novetats. Des del Consell General us desitgem un 2022 ple d'èxits i sobretot de felicitat i salut. #saludatope #LaProfessióLaFemTots Ànima Palau Ferré Presidenta Consell General de Col·legis Oficials de Dietistes-Nutricionistes | | | | Oferta d'ocupació: 4 places de dietista-nutricionista en atenció primària a Tortosa Nombre de places: 4 Termini presentació de sol·licituds: del 28 de desembre al 5 de gener Procés de selecció: valoració de CV i entrevista personal Requisits: nivell de català C1 | | | | Avanç del programa de formació 2022 de l'Acadèmia L'Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica llança la seva Programa Oficial de Formació Acreditada 2022 . Més de 30 accions formatives repartides entre cursos a distància, trobades amb expert, workshops i el V Congrés d'Alimentació, Nutrició i Dietètica. La formació programada ha estat dissenyada per tal de cobrir les necessitats professionals i abastar diverses especialitats en diferents àrees i temàtiques. Per això, s'han seleccionat els millors continguts i propostes acadèmiques amb magnífics docents experimentats i amb una solvent trajectòria científica i professional. La formación cuenta con la acreditación ante la Comisión de Formación Continuada de las Profesiones Sanitarias. Esta acreditación enriquece el curriculum y los objetivos del alumnado, y además, puntúa en los concursos de méritos públicos y privados. | | | | Recomanacions dietètiques per a una vida saludable Continuamos compartiendo los materiales de la campaña “A tope, siempre con salud”. En este caso, os ofrecemos una serie de imágenes con recomendaciones dietéticas para llevar una vida saludable, tanto para las personas que practican deporte como para las que no. | | | | Receptes riques en proteïnes per a persones d'edat avançada Esta recopilación de recetas es el resultado del “Concurso de comidas altas en proteínas para adultos mayores” organizado por la Federación Europea de Asociaciones de Dietistas (EFAD) entre dietistas-nutricionistas y estudiantes de nutrición y dietética, como parte del proyecto PROMISS. El concurso contó con el apoyo de la Red Europea de Estudiantes de Dietética (ENDietS). Este libro de recetas tiene como objetivo ayudar a los dietistas-nutricionistas en su práctica diaria e inspirar a los adultos mayores a crear comidas saludables ricas en proteínas.. | | | | Habilitats culinàries per a leducació alimentària Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General - Inici: 26 de gener
- Duración: 6 meses (130 horas cátedra)
- Objetivo: con este curso podrás ayudar a tus pacientes a planificar y organizar la producción de recetas, así como aplicar los principios del batchcooking (cocinar en lotes). Enseña a comprender y aplicar los mejores métodos de cocción para los principales tipos de ingredientes. Domina los principios básicos del equilibrio de los sabores, su combinación y construcción en una receta. Ofrece a tus pacientes alternativas caseras sencillas a productos procesados de uso habitual. Podrás fomentar la introducción de recetas basadas en vegetales, y aprenderás a aplicar técnicas culinarias apropiadas a las dietas específicas más prevalentes en la consulta: hipocalóricas, control de sodio/grasas/azúcares, vegetarianismo/veganismo, alergias e intolerancias alimentarias (gluten, lactosa, proteínas del huevo, frutos secos). Prepara platos más atractivos y deliciosos y mejora tus publicaciones en redes sociales (Instagram, Facebook).
- Places limitades. Inscripcions AQUÍ
| | | | Nutrició en situacions d'emergència humanitària Organitzat per la Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica i el Consell General - Inici: 16 de febrer
- Durada: 13 setmanes (80 hores càtedra)
- Objetivo: este curso capacita al profesional de la nutrición en el diagnóstico adecuado de los diferentes tipos de desnutrición, su abordaje y tratamiento, así como otras habilidades contextualizadas y adaptadas a contextos de emergencia y desarrollo como son la consejería y la educación nutricional.
- Places limitades. Inscripcions AQUÍ
| | | | El CGCODN als mitjans 27/12/21 Maleïda.es De la diarrea al còlera o l'hepatitis: com la contaminació de l'aigua afecta la nostra salut. Amb Alma Palau, presidenta CGCODN 24/12/21 Cuida't Plus Intolerància a la lactosa, què menjar per Nadal? Amb Eva Pérez, presidenta CODINULAR 23/12/21 Cuida't Plus Les ametlles, riques en greixos bons i altres nutrients sans. Amb Mónica Herrero, vicepresidenta CPDNA 22/12/21 Cuidate Plus Nadal vegà: consells i receptes per gaudir aquestes festes. Amb Álvaro Ajo, vicepresident CODINUQUEN 21/12/21 DKV Vull Cuidar-me Com la contaminació de laigua afecta la nostra salut. Amb Alma Palau, presidenta CGCODN 16/12/21 Cuida't Plus Amanida i gasos, es poden evitar? Amb Marta Otero i María Miguez, vocals de CODINUGAL Segueix-nos! Twitter @CGCODN_Oficial @aedinforma Facebook @CGCODNoficial @AcadèmiaEspanoladeNutricionyDietetica Instagram @cgcodn_oficial @academia_nutricion Linkedin @OficialCGCODN @AcadèmiaEspanyoladeNutricióiDietètica Telegram Consell General de Col·legis Oficials de DN | | | | |