La Conselleria de Salut i Consum ha centrat les activitats que desenvolupa per commemorar, avui 28 de maig, el Dia de la Nutrició 2010 a promoure berenars saludables a la feina. Amb aquest objectiu, la Direcció General de Salut Pública i Participació ha remès cartes informatives a les diferents administracions, els centres sanitaris públics i privats de les Illes, així com societats científiques, empreses de càtering que abasteixen els menjadors escolars i agents socials, amb consells i recomanacions per millorar els aliments dels berenars.
Els tècnics de Salut Pública, amb l'assessorament del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears CODNIB, han elaborat unes recomanacions dietètiques incloses en una piràmide tridimensional, que s'anomena “El berenar saludable a la feina”, ia les cartes remeses conviden a les empreses i administracions que s'adhereixin a aquesta iniciativa. la salut de la població. Aquesta acció, que cerca sinergies entre diferents sectors, respon a l'estratègia europea “Salut a totes les polítiques”, que promou el benestar dels ciutadans en tots els vessants de la vida personal i organització política, econòmica i social.
