|
El CGCODN als mitjans (últims 15 dies)
25/07/21 Cuida't Plus Colirròs: els beneficis de la coliflor en forma d'arròs. Amb Ingortze Zubieta, vicepresidenta CODINE-EDINEU.
23/07/21 Business Insider Aquest és el gran error que segurament comets quan guardes els ous acabats de comprar a la nevera. Amb Ànima Palau, presidenta CGCODN.
20/07/21 Maleïda.es Per què sí que hi ha aliments bons i aliments que fins i tot en petites quantitats no són recomanables. Amb Alba Santaliestra, presidenta CPDNA.
19/07/21 La Raó Quin tipus de carn vermella és bona i quanta quantitat és saludable? Amb Ànima Palau, presidenta CGCODN.
18/07/21 El Butlletí. Càncer, fetge gras i insuficiència renal: els problemes derivats de l'alt consum de carn. Referència al document de postura del Consell i de l'Acadèmia.
17/07/21 Iahoo Notícies A quants filets equival la recomanació de consum de carn a la setmana. Amb Alma Palau, presidenta CGCODN
17/07/21 Cercadorsposades.com Menjar carn, sí o no? Què diuen els experts en nutrició? Referència al document de postura del Consell i de l'Acadèmia.
16/07/21 La RaóQuines dietes miracle són perilloses davant de la Covid? Amb Ànima Palau, presidenta CGCODN.
16/07/21 AgroNews Davant el consum de carns. Referència al document de postura del Consell i de l'Acadèmia.
15/07/21 Maleïda.esPer què hi ha aliments que no hauries de congelar o ficar a la nevera. Amb Ànima Palau, presidenta CGCODN.
15/07/21 Maleïda.es Per què hi ha aliments que no puc deixar de menjar i com controlar-ho. Amb Laura Regueiro, vocal de Codinugal.
Segueix-nos!
Twitter @aedinforma @CGCODN_Oficial Facebook @CGCODNoficial @AcadèmiaEspanoladeNutricionyDietetica Instagram @cgcodn_oficial @academia_nutricion
|