Saltar al contingut Saltar al peu de pàgina
Sorry, però no teniu permissió per veure aquest contingut.
Newsletter

Copyright © 2025. CODNIB. Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears

RECOMANACIONS DIETÈTIQUES
PER A LA SALUT I LA MALALTIA

 

AQUESTA INFORMACIÓ ESTÀ DIRIGIDA EXCLUSIVAMENT A PROFESSIONALS SANITARIS

Si no sou professional sanitari i necessiteu atenció en alimentació, nutrició i dietètica, consulteu amb el vostre professional sanitari de referència en Atenció Primària o bé acudiu a qualsevol de les dietistes-nutricionistes amb consulta privada a Illes Balears (veure RECURSOS – Xarxa de consultes) 

 

Els materials han estat elaborats pel Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de les Illes Balears per a facilitar el consell breu en nutrició i dietètica a l'àmbit de l'atenció primària*.

Aquestes recomanacions serien un primer nivell de latenció nutricional de persones sanes i malaltes.

En cada condició de salut, s'estableixen els criteris bàsics per a la derivació al dietista-nutricionista

*És possible que des de la seva elaboració el 2018 algunes recomanacions hagin quedat desactualitzades. 

Coordinadors i revisors:

  • Maria Teresa Colomar Ferrer
  • Manuel Moñino Gómez

Autoria:

  • Josep Lluch Taltavull: Al·lèrgies i intoleràncies; Digestiu.
  • Maria Colomer Valiente: Alimentació nen sa; Embaràs, lactància i menopausa.
  • Elena Muñoz Octavio de Toledo: Malaltia rena; Diabetis.
  • Rocío Zamanillo Campos: Cardiovascular; Obesitat.
  • Antoni Colom Fernández: Promoció de la salut; Ancià fràgil i gent gran.
caCA